Sajt adanja-polak.com, kao i firme koje se reklamiraju na njemu, poštuje privatnost internet korisnika i u potpunosti je spreman i rešen da ih zaštiti. U daljem tekstu nalaze se informacije koje govore o politici profesionalnog i odgovornog raspolaganja informacijama o korisnicima na sajtu.

Informacije o korisnicima

Sajt adanja-polak.com ne prikuplja Vaše lične podatke, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail. Sajt, međutim, dolazi do određenih informacija, koje nisu Vaši lični podaci, već se odnose na internet provajdera koji koristite da biste se povezali na Internet, Vašu IP adresu, tip čitača ili operativnog sistema koji koristite (npr. Macintosh ili Windows). Ove informacije koriste se u statističke svrhe, tj. da bi oglašivači na sajtu mogli što bolje da odrede efektivnost njihove reklamne kampanje.

U određenim slučajevima, Vi dobrovoljno možete dati neke podatke o sebi popunjavanjem našeg upitnika. U tom slučaju, ove informacije koristimo da bismo obradili Vaš zahtev i pružili odgovor na njega. Uz to, sajt adanja-polak.com može kombinovati ove informacije o korisnicima sa ostalim i razmatrati ih u agregiranoj formi, radi sticanja slike o afinitetu pojedinaca koji gledaju određene vrste reklama.

Prikupljanje podataka

Sajt adanja-polak.com, kao i većina sajtova na internetu, koristi tzv. kukije (kolačiće), kako bi unapredila Vaše vreme provedeno na internetu. Sajt adanja-polak.com nikako ne može da iskoristi ove kukije da bi Vas lično identifovala.

Šta su kukiji i zašto ih koristimo? Kuki je jedinstveni broj koji Vam se dodeljuje prvi put kada posetite sajt. Ovaj jedinstveni broj, koji se nalazi u kuki fajlu na Vašem kompjuteru, pomaže da se odrede i prezentuju oglase koji Vas interesuju. Kuki omogućava sajtu da Vam ne servira isti oglas više puta i pomaže našim oglašivačima da uvide šta Vam odgovara a šta Vam ne odgovara u njihovoj ponudi, tako da mogu bolje da odgovore na Vaše potrebe sledećeg puta kada budete bili zainteresovani za njihove proizvode ili usluge. Iako verujemo da kuki unapređuje Vaše internet iskustvo ograničavajući učestalost pojavljivanja jedne te iste reklame i isporučujući Vam interesantniji sadržaj – on nije neophodan da bi Vam sajt adanja-polak.com prikazao reklamu.

Ukoliko ne želite da koristite prednosti kukija, postoji jednostavna procedura putem koje možete ručno izbrisati svoje kukije. Za više informacija, konsultujte dokumentaciju svog čitača.
Sajt adanja-polak.com koristi usluge trećih lica radi prikazivanja reklama. Ove firme mogu da koriste informacije o Vašim posetama (koje ne uključuju Vaše ime, adresu, e-mail ili telefonski broj) ovom i drugim sajtovima, kako bi prikazale reklame o proizvodima i uslugama koje bi Vas zanimale. Ukoliko želite da pročitate više informacija o ovoj praksi i izaberete da li želite da se ovakve informacije koriste, posetite Politiku privatnosti za Google oglase i Google mrežu sa medijskim sadržajem.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o posvećenosti sajta zaštiti privatnosti internet korisnika, kontaktirajte nas.