Bliže istini – tajna smrti Merilin Monro – 4. avgust 2012.

Serija "Ekskluzivno", subota, 14:00, prvi program RTS-a

Emisija je plod višegodišnjeg istraživanja Antonija Samersa, koji se životom Merilin Monro bavio temeljno i dugo. Napisao je i knjigu o njenom životu i mnogim tajnama koje su bile povezane s njenim životom. Nakon objavljivanja knjige "Boginja, ili tajni životi Merilin Monro", Antoni Samers je imao dosta problema jer je u svojim traganjima ušao u veliki broj važnih podataka koji su povezani s nacionalnom bezbednošću Sjedinjenih Američkih Država.

Mira Adanja-Polak sreće Antonija Samersa u njegovoj kući u jednom selu u Irskoj koje se zove Kopokvin. Tu ovaj vrsni pisac i istraživač živi povučenim životom rekonstruišući događaje koji su bili povezani sa životom Merilin Monro. I govori o tome šta se tačno događalo poslednjih meseci života ove filmske dive.

Intervju sa biografom Merilin Monro, Antonijem Samersom, autorom svetskog hita "Boginja", koji je štampan u milionskim tiražima, svojevrsna je ekskluziva i dan-danas iako je snimljen pre više godina.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

2 komentara na “Bliže istini – tajna smrti Merilin Monro – 4. avgust 2012.”

  1. Zaista najintenzivnijih 3 meseca života. Suviše malo vremena. Malo pravde, mnogo ljudi – pa razmišljajte na tu temu. Sve lepo rečeno, ali misteriozna smrt, kao i ona sama. Ako vi ne znate, ko zna?

    Odgovori
  2. Današnja emisija podsetila nas je na svetsku filmsku divu 60-ih godina koja je na današnji dan tragično okončala svoj život koji je trajao isuviše kratko i, nažalost, na današnji dan se definitivno preselila u istoriju kao heroina svetskog filma. Ova emisija nas podseća na ovu pomalo zaboravljenu filmsku divu 20. veka.

    Odgovori

Ostavite komentar