Blizu i daleko – 26. jul 2020.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 16:20

Mnoge situacije koje su se događale – danas su nam daleke. Odjednom se one ponovo pojave da nas podsete i budu nam blizu.

Ima stvari o kojima ne govorimo često iz straha da nam se ne dogode – a one su tu pored nas. Ne govorimo o smrti sve dok se ona ne dogodi ili je pominjemo onda kada se sećamo i razmišljamo da ne treba da se ponove.

Epidemije ne možemo predvideti, ali ih možemo naslutiti. Razmišljamo kako možemo da ih predupredimo i da li možemo da se uvek osiguramo od rizika.

Tri priče, različite a slične, šalju poruku o životu i smrti.

Muzej istorije gulaga u Moskvi kao opomena da se to nikada više ne ponovi.

Kako izgleda stara porodična grobnica na Novom groblju.

Mira Adanja-Polak i Dragan Baltovski, generalni direktor JKP „Pogrebne usluge“

Da li se možete osigurati za slučaj da dobijete virus korone.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Blizu i daleko – 26. jul 2020.”

  1. Postovana Miro, Vi ste legenda novinarstva,ne samo kod nas nego i sire.Svaka emisija Vam je prica,prilog za sebe. Dao bih Vam dve sugestije. Prvo da napisete knjigu sa svim vasim intervjuima; Da na neki nacin bilo putem televizije ili na nekim predavanjima pokazete i prakticno i verbalno ovim nasim kvazi i instant voditeljkama po raznim tv stanicama objasnite sta je novinarstvo,kako se odnosi prema sagovorniku,kako se kratko i jasno postavljaju pitana,a ne daju i odgovori,kako se zavrsava emisija sa sustinom pravljenja iste. Puno pozdrava i podrske u Vasem radu. Da sto vise trajete zbog nas i nase dece. Dejan Popovic.

    Odgovori

Ostavite komentar