Prijatelji stari gdje ste – Tereza Kesovija – 11. februar 2024.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 16:00

Tereza Kesovija bila je pravo iznenađenje na večeri sećanja na Jagoša Markovića u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Tada su se, na samom kraju novembra 2023. godine, okupili svi oni koji su radili sa njim, koji ga vole i poštuju.

Kada se pojavila Tereza Kesovija – bio je to neverovatan izliv emocija. Došla je da svom dugogodišnjem prijatelju pokaže svoju ljubav i prijateljstvo.

Tereza Kesovija

Putovala je rano sledećeg jutra, a moja želja da je intervjuišem omogućila mi je da zabeležim njene emocije i razmišljanja pred sam polazak u Zagreb, gde sada živi.

Tereza Kesovija

Bilo je lepo sresti je posle toliko godina i zabeležiti njena iskrena osećanja prema publici i sećanja koja su je preplavila.

Tereza Kesovija

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

7 komentara na “Prijatelji stari gdje ste – Tereza Kesovija – 11. februar 2024.”

  1. Hvala puno i Miri i Terezi.I ako sam voleo slusati Terezu jos od njene mladosti,nisam o njoj dovoljno znao.Nisam znao koliko je ona predivno bice.Sa nekoliko kratkih recenica,tokom intervjua,kazala je mnogo o zivotu na ovim prostorima i u svetu i uopste o pravim vrednostima koje bi povezivale ljude u jednu pravu civilizaciju.Civilizaciju dostojnu coveka.Terezi zelim da jos dugo pozivi i da je zdravlje posluzi.

    Odgovori
  2. Predivna emisija! Uzivala sam. Toliko neznosti, dobrote, predivne muzike, duhovne i fizicke lepote! Hvala Vam Tereza, hvala Vam Miro!

    Odgovori
  3. Emocija, umjetnost, glas, temperament, dobrota, proživljavanje i preživljavanje, sve je to sada istorija što se piše imenom Terezinim. Hvala.

    Odgovori

Ostavite komentar