Sigurna veza – Radovan Litričin Rade – 23. oktobar 2022.

„Mira Adanja-Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 14:55

Učio je umetnost rada sa ljudima i prepoznavanje ličnosti od velikih psihologa ljudskih duša Budimira Blagojevića-Bude i Ive Kusalića, koji su od Kluba književnika u svoje vreme napravili instituciju.

Tu je Rade naučio da sa vrata prepoznaje stanje duha, a i tela onoga koji u ovaj hram opstajanja ulazi.

Budimir Blagojević Buda, Milenko Pušica i Ivo Kusalić

Kao dobar učenik, pored pravila dobrih domaćina, učio je kulinarstvo, psihologiju, zavet ćutanja i jednako ponašanje prema svima.

Danas ta svoja znanja prenosi u jednom novijem zdanju u Klubu Privrednika, gde primenjuje sve ono što je naučio i saznao.

Goran Paskaljević, Katrin Denev i Nenad Bogdanović

Dobar ugostitelj koji se zalaže za autentičnu srpsku kuhinju, koji ne preza da traži onog seljaka koji mu u današnje vreme još uvek može isporučiti domaći paradajz, opstaje u svetu koji se dosta promenio od vremena kada je počinjao zanat, koji i nema posebno ime.

Ivica Dačić u Klubu Privrednika

Komunikativan i oštrouman, znao je da se prave stvari u vreme pomodarstva brzo gube i zato je ostao pri onome što se zove autentična domaća kuhinja, koja će uvek okupiti one koji razumeju šta je dobra i prirodna hrana.

Rade Litričin toliko je ubedljivo i sa strašću radio svoj posao, da je u domaćim filmovima i igrao istu onu ulogu koju ima i u životu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar