To je moja uloga – Nela Mihailović – 24. februar 2019.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 15.10

Nedavna predstava „Balkanski špijun“ u Narodnom pozorištu u Beogradu za koju nema karata i gde gledaoci žive život glumaca na sceni – dokazala je da je velika stvar kada glumac zna koja je uloga „njegova“.

pozorišna predstava „Balkanski špijun“

Kada se postavljala predstava, Nela Mihailović je uzviknula i glasno izrazila svoja osećanja izgovorivši rediteljki Tanji Mandić-Rigonat: „To je moja uloga“. Za tu istu ulogu dobila je i najprestižnije odlikovanje za glumca – nagradu „Raša Plaović“ i tako se našla u društvu velikana kao što su Predrag Ejdus, Petar Baničević, Dragan Mićanović…

Nela Mihailović

Sa Nelom Mihailović tokom same predstave gledaoci preživljavaju sva svoja osećanja koja su tako tipična za živote koje živimo. Njena uloga je život svake žene – ona izgovara reči koja svaka srpska žena izgovara i zato je gledalište sa njom.

pozorišna predstava „Rodoljupci“

Razgovor sa Nelom Mihailović je razgovor o svemu što preživljava, sa dilemama i određenošću da sve sto je muči iskaže i da se na svoj posao i život osvrne onako ljudski.

Nela Mihailović

Svu iskrenost svog poziva Nela prenosi u ovom razgovoru koji daje mogućnost gledaocu da ode iza scene i razmisli o svemu što stoji iza svakog kreativnog čoveka koji želi da preživi i ostvari svoje ciljeve.

Nela Mihailović

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar