U „Mulen Ružu“ – Aleksandar Josipović – 17. april 2004.

Serija „Ekskluzivno“, subota, 17:20, Prvi program RTS-a

Retki su igrači kojima je pošlo za rukom da budu izjednačeni sa velikim svetskim plesačima. Ta mogućnost ukazala se mladom Aleksandru Josipoviću, koji je, svestan svojih vrednosti i svog talenta, sa nepunih dvadeset godina otišao u Pariz. Premda je i u zemlji nastupao i pobeđivao na velikom broju takmičenja, hteo je i bolje i dalje…

Izuzetna upornost dovela ga je do samog vrha igračke umetnosti – u pariskom Mulen Ružu ima dva večernja nastupa rame uz rame sa velikanima ovog kabarea.

Otišavši u Mulen Ruž, Mira Adanja-Polak posetila je iza scene Aleksandra Josipovića, najmlađeg člana proslavljenog svetskog varijetea, uviđajući kroz razgovor sa njim koliko je život igrača naporan. U vreme posete mladi Aleksandar Josipović prvi put je nastupao kao prva zamena velike zvezde.

Razgovor otkriva pojedinosti o Josipovićevom životu, njegovim željama i njegovoj porodici, koju Mira Adanja-Polak posećuje posle Pariza, kako bi sa njom pogledala snimljeni materijal, još jednom dokazujući da ne postoje velike i male sredine kada su talenti u pitanju.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar