U samom vrhu – Roksanda Ilinčić – 10. mart 2024.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 15:45

Roksanda Ilinčić oduvek je znala šta hoće. Išla je za svojom zvezdom. Ono što je kreirala bilo je uvek različito, a danas vrlo prepoznatljivo, prestižno i izuzetno cenjeno. Za Roksandu su oduvek govorili da je talentovana i neobična, a prve modne revije su je odmah izdvojile od velikog broja modnih dizajnera kod nas i u svetu.

Kada je pre velike modne revije u Londonu slika poznate glumice Zendeje u kompletu Roksande Ilinčić preplavila svetske medije – to je bio znak još jednog proboja u najviše krugove svetske mode. Jer Zendeja je izuzetno popularna i trenutno najslikanije lice; njen film „Dina“ se upravo lansira, a komplet Roksande Ilinčić nosila je i pre Roksandine zvanične revije u Londonu.

Zendeja u kompletu Roksande Ilinčić na premijeri filma Dina

Kombinacija boja i opčinjenost arhitekturom čini Roksandu izuzetno prepoznatljivom i ne ostavlja ravnodušnim razmaženi svet poznatih. Njene haljine nose Bijonse, Kejt Midlton, Mišel Obama, Lejdi Gaga, Megan Markl, Samanta Kameron, En Hatavej, Gvinet Paltrou, Kira Najtli, Kejt Blančet. Štampa na vidnom mestu beleži njene uspehe.

Princeza Kejt Midlton u haljini Roksande Ilinčić na Vimbldonu

Kada je stigla u London, Roksanda je jasno u svojim snovima zacrtala deo grada gde jednog dana želi da ima svoj atelje. Tu želju je ostvarila – upravo u tom prostoru i razgovaramo. Čitava njena karijera uvek je praćena i podatkom da njene modele nose poznate ličnosti, koje uvek mogu da biraju šta da obuku.

Bijonse u haljini Roksande Ilinčić na koncertu u Londonu

Nije zaboravila svoje početke, tako da u svom ekskluzivnom kutku daje prostor talentovanim umetnicima, da na zapaženom mestu prezentiraju svoju umetnost, i to u delu Londona gde su i najpoznatiji svetski kreatori i brendovi.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar