Mira Adanja-Polak i Vi – 15. novembar 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

U poseti indonežanskom ambasadoru Muhamadu Abduhu Dalimunteu i njegovoj ženi Sri Puđi Rahaju. Kako žive, šta rade i kako im je u Beogradu.

Gost u studiju je dr Todor Jovanović, koga pitam kako se snaći u poplavi medikamenata koji treba da nas održe u dobroj kondiciji. On mora da ima savet za zdrav i dug život.

Gost je Nenad Manojlović, sportski direktor vaterpolo kluba Partizan, koji govori o angažovanju mladih ljudi u sportu kako bi izbegli zamke lošeg društva i droge.

U studiju su slike Andre de Lima, mladog Brazilca kome ovo nije prva samostalna izložba u Beogradu.

Sa Anom Ivanović na letu iz Madrida u Beograd razgovaram o svemu što joj se događa.

U emisiji ćete videti i čuti Stefana Mlađenovića, koji je bolestan i teško se kreće; izuzetno je talentovan za muziku, a ne može da se upiše u muzičku školu.

Gost u studiju je prof. dr Dragan Simeunović, koji govori o upisu na novi smer na Pravnom fakultetu – Terorizam, organizovani kriminal i korupcija.

Ko je Dan Tana, koji je rešio da se vrati u Srbiju. Oduvek je voleo Crvenu zvezdu i postao je njen predsednik.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 15. novembar 2008.”

  1. Prilog u jučerašnjoj emisiji o Stefanu Mlađenoviću iz Valjeva izazvao je jake emocije kod mene. U njegovom slučaju reč je o diskriminaciji, a ne o poštovanju zakona. Svaki učenik koji poseduje muzičke sposobnosti i u stanju je da postigne minimum propisanog školskog programa ima prava na sticanje muzičkog obrazovanja. Na FMU u Beogradu, na odseku klavira, u isto vreme kada i ja, bila je jedna potpuno slepa studentkinja. Mislim da u ovom slučaju treba da odreaguje Ministarstvo prosvete, jer osoba koja je dala izjavu u ime škole je pre svega vrlo nehumana i nije pravedno da njena bahatost i nepostojanje dobre volje unište Stefanovu budućnost. Pozdrav!

    Odgovori

Ostavite komentar