Mira Adanja-Polak i Vi – 16. februar 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Gost emisije je dr Miomir Korać, arheolog, pomoćnik ministra za kulturu Srbije, koji svojom stručnošću i znanjem želi da pokaže projekte "Viminacijum" i "Medijana", koji bi čitavom svetu pokazali naše arheološko blago.

Gost emisije je Mirko Španović, član izvršnog odbora Hypo Alpe Adria banke. Govori o kreditima i tome šta neko ko uzima kredit mora da ima u vidu. 

Gost emisije je Srboljub Kojadinović, koga znamo po plovidbama oko sveta. Njegova poslednja plovidba bila je od grčkog ostrva Leskade do Boke Kotorske. U emisiji izlaže svoje slike, koje su do sada nagrađivane više puta u Francuskoj, gde je izlagao poslednjih pet godina.

Berlinski festival – intervju: Džozef Fajns, Nađa Auerman, Katrin Denev, ser Ben Kingsli.

Bila sam u poseti odeljenju za gerijatriju Zemunske bolnice. Tu leže oni kojima više nema leka. Da li Beograd treba da počne da misli na bolnicu koja će primati takve bolesnike ili da postelje oslobodi onima kojima ima leka. O tome razgovaram sa dr Marijom Popin, načelnikom odeljenja za gerijatriju, a dr Popov, koji vodi onkološko odeljenje, govori o svojim bolesnicima.

U studiju su članovi Dečje filharmonije, braća Piler, Danijel i Darko. Sviraju violinu i harmoniku.

Kako je u Parizu obeležen Dan zaljubljenih i šta za taj dan lansira modni centar sveta. Veliki spektakl "Etama" u Hali sportova u Parizu.

Slikar Ljupčo Samardžijski povodom četrdesetogodišnjice svog stvaralaštva otvorio je izložbu na Malti.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar