Mira Adanja-Polak i Vi – 23. oktobar 2010.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a, uživo

Gost emisije je Zvonko Milenković, neobičan čovek u našem vremenu. Ima porodičnu firmu u kojoj zapošljava oko 500 radnika, ima svoju farmu, gaji svinje, junad, živinu, ima svoju klanicu, prodajne objekte u Boru, Majdanpeku, Kostolcu, Kučevu i Golupcu, sakuplja mleko iz četiri sela. Svi zaposleni redovno primaju platu. Kako to uspeva u današnjim uslovima?

U Beogradu je svečano obeležen Dan Ujedinjenih nacija. Videćete kako je to bilo.

Cana Damljanović iz Ivanjice ima ćerku Martu, koja je bolesna od cerebralne paralize od rođenja. Marta je krenula u prvi razred sa svojim zdravim vršnjacima. Njena majka će u studiju govoriti sa kojim se problemima sreće u ovoj novoj situaciji za dete.

Marko Marić iz Čačka studira kompoziciju na Muzičkoj akademiji u Beogradu i klavir na Muzičkoj akademiji u Sarajevu. Njemu je dodeljen klavir koji je pred put u Sijetl donirala Tatjana Deretić, koja sada živi u Americi. Poklon ove plemenite žene otišao je u prave ruke. Marko Marić, dobitnik mnogobrojnih priznanja, gost je u studiju.

Ulazimo u novootvoreni Dom zdravlja u Novom Beogradu, koji će prvenstveno pružati usluge onima koji su se osigurali posebnim vidovima osiguranja. Da li su posebne vrste osiguranja budućnost zdravstvene zaštite u svetu?

Vesna Barbulović je mačevalac. Ova krhka mlada žena u ovom sportu nalazi svoj smisao. Ona uči mlade kako da ovladaju ovom viteškom veštinom. Šta je u tom sportu bitno i šta je ono što je u mačevanju najbitnije i čemu nas ono uči?

Milena Zevu vratila se iz Singapura, gde je bilo otvaranje izložbe nakita dizajnera iz celog sveta. Njeni radovi su zapaženi i sada je čekaju izložbe u Tokiju i Abu Dabiju.

Da li ste ikada čuli Baš Čelika na engleskom jeziku? Gost u studiju je Ričard Braun (Richard Braun), izdavač "English Book"-a, koji je preveo Baš Čelika na engleski jezik. Čućete kako to zvuči.

Veliki uspeh Jagoša Markovića sa "Figarovom ženidbom" V. A. Mocarta u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar