Mira Adanja-Polak i Vi – 28. januar 2007.

Nedelja, 16:02, Prvi program RTS-a

Gost emisije – Branka Đukić, glavni i odgovorni urednik „Tanjuga“. To je prvi put u istoriji ove agencije da je na ovom mestu žena.

Poseta privatnoj kardiovaskularnoj bolnici u Sloveniji koja koristi postojeće kapacitete državne bolnice u Izoli. Kako lekari državne bolnice rade u privatnoj bolnici, koja je usko povezana sa zdravstvenim osiguranjem u Sloveniji? Kako sve to funkcioniše?

Gost emisije – Tanja Miščević, direktor kancelarije Vlade Srbije za pridruživanje Evropskoj uniji. Govori o viznim olakšicama i o tome kako će se one sprovoditi.

Gost u studiju – Jelena Žarković, dizajner nakita.

Dan Madlenijanuma bio je i povod za otvaranje Biblioteke Gorjan Korunoski, nazvane po preminulom umetničkom direktoru Madlenijanuma čija je želja i bila da se osnuje ova biblioteka.

Slikar Ljiljana Drezga dugo se nije pojavljivala u javnosti. Njene slike ostale su u sećanju onih koji cene njeno nadahnuto slikarstvo. Gde je bila poslednjih godina? Njene slike krase studio.

Minja Subota načinio je četiri dokumentarna filma u kojima je i sam akter. Videćete koje su sve zvezde dolazile u posetu našoj zemlji, koje smo pozorišne predstave gledali. Od „Filmskih novosti“ dobio je na korišćenje filmove u kojima se vidi kako smo se nekada zabavljali.

Gost programa – prim. dr Vojislav Ćurčić, neuropsihijatar i psihoanalitičar, govori o razlozima surovog kriminala među maloletnicima.

Tifani lampe Mire Premiski

Fotograf Miša Obradović, čije je fotografije usvojio „Elit“ za svoj plakat.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar