Mira Adanja-Polak i Vi – 6. novembar 2005.

Nedelja, 16:02, Prvi program RTS-a

Gost u studiju – Mirka Filipović, zaposlena u samoposluzi u Železniku; našla je kesu sa 23.700 evra i vratila vlasniku.

Gost u studiju – Miša Brkić, novinar lista „Vreme“ koji se bavi ekonomskim pitanjima. Objašnjava kako je moguće da su kamate na štednju kod nas visoke, a u svetu mnogo niže, govoreći o „gubitnicima tranzicije“ i kamatama u bankama.

Gost emisije – prof. dr Vesna Bošnjak, pulmolog, govori o hroničnoj opstruktivnoj bolesti pluća, koja se često u dijagnostici zamenjuje sa astmom.

Gost u studiju – Tanja Šobota, frizer, nakon povratka iz Londona i revije frizura u hotelu „Jugoslavija“.

Ko su ljudi koji dobijaju hranu u kuhinjama za siromašne kao socijani slučajevi i sa primanjima nedovoljnim da bi se prehranili.

Gost u studiju – dvanaestogodišnja violinistkinja iz Niša, laureat s mnogobrojnim priznanjima Nadežda Cvetkov. Ovih dana je učestvovala na međunarodnom takmičenju u Zemunu.

Jesenja izložbena postavka pred aukciju umetničkih slika u Madlart-u već je postavljena i može se videti neposredno pred samu aukciju 12. novembra u „Madlenijanumu“.

Na Novom Beogradu, u jednom velikom skloništu, nalazi se svakako jedan od najlepših kineskih restorana; u restoranu se govori samo kineski, a posetioci su uglavnom Kinezi koji žive u našoj zemlji.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar