Ambasador UNFPA za 2009. godinu

Na godišnjem skupu Y-peer programa Ujedinjenih nacija za kontinuiranu borbu protiv side i širenje znanja u vezi sa ovom bolešću Miri Adanji-Polak je u Kairu dodeljeno zvanje ambasadora UNFPA (United Nations Fund for Population Activities) za 2009. godinu.

U Gezira palati, danas kairski hotel „Mariot“, izgrađen 1869. godine kako bi primio zvanice za svečano otvaranje Sueckog kanala – bilo je veoma svečano.

Istim zvanjem imenovane su i Hovajada Abuhelf, novinar iz Egipta, i Mari Kler Fehali iz Libana, kao i poznati egipatski glumac Kaled Abol Naga, tuniski pevač Lotfi Garbi i pevačica iz Makedonije Danijela Dimitroska.

Ambasador UNFPA za 2009. godinu

Mira Adanja-Polak prikazala je svoja dva kultna dokumentarna filma iz serije „Ekskluzivno“ na RTS – „Rizik ljubavi“ i „Tu pored nas“ – i odgovarala na pitanja učesnika konferencije, ističući da joj je posebno drago što su joj priznanje dodelili mladi ljudi koji su razumeli poruku. Nije propustila da ode do piramida i Egipatskog muzeja i snimi reportaže za emisiju „Mira Adanja-Polak i Vi“, koja je na programu subotom.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

5 komentara na “Ambasador UNFPA za 2009. godinu”

  1. Hvala što postojite. Ostanite uvek tako originalni i želim Vam sreću i zdravlje u životu.

    Odgovori
  2. Poštovana Miro, veoma sam srećna što se Vaš rad i trud, tj. Vaša poruka koju šaljete svojim emisijama pošteno nagradila. S poštovanjem, verna gledateljka.

    Odgovori
  3. Sa velikim poštovanjem prema Vašem radu želim da Vam čestitam i poželim i Vama i nama još mnogo ekskluzivnih intervjua i životnih emisija, koje retko ko može tako uraditi kao Vi. Srdačan pozdrav!

    Odgovori

Ostavite komentar