Ne bih propustila

Četvrtak

Gledam dnevnike svih televizija i pravim svoj dnevnik u saradnji sa vestima BBC-a.

Petak

Jutarnji dnevnik na RTS-u kada radi moj kolega Predojević. Divim mu se kako razgovara s gostom. Ide u srž, tačno odmeri kada će da pita ono što bi svako pitao, ali ne ume. On ume.

Subota

Emisiju Žikina šarenica gledam na preskok i u čudu šta je sve moglo da stane u studio. Gledam kako sa svima uz smešak izlazi na kraj.

Nedelja

Emisiju Sasvim prirodno Jove Memedovića. Nudila sam se da me povede u Sibir. Rekla sam mu da bih čak i kuvala za ekipu. Još razmišlja…

Ponedeljak

Ne palim televizor jer je to dan posle nedeljne emisije i to je moja nedelja.

Utorak

Jutarnji program i sve dnevnike. Gledam Diskaveri i Eksplorer i često se divim kolegama na istrajnosti da dođu do pravih priča na kojima dugo rade.

Sreda

Gledam BBC Prajm. Tu uvek nađem nešto za svoju dušu i posmatram taj ujednačeno kvalitetan način prezentiranja, nekome možda dosadan.

Propustila bih

Emisije koje imaju samo formu, a bez suštine su. Stalno se nešto vrti na ekranu, a nema ničega. Osećam se kao da sam u lošoj poslastičarnici, gde šlag nije pravi, nego iz kesice, ni puter ne stavljaju u kolače, gde je sve margarin, a umesto šećera, koriste veštački zaslađivač.

(„TV izbor“, 23. novembar 2006)

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar