Srećna Nova 2022. godina!

Dovoljno ste videli i preživeli. Ne možete da verujete da opet ide Nova godina…

Sav optimizam, koji vas je oduvek nadahnjivao, nekako se skupio u krajičku duše i jedva nagoveštava prisustvo. Ali lepa osećanja ipak treba negovati i treba se osvrtati.

Treba da naučite da prepoznajete tuđe duše i da svaki osmeh nije iskren. Važno je da prepoznate prave stvari koje čine život i da odbacite sve ljuske koje su tu da vas zavaraju i ispričaju neku priču koja nema veze sa realnošću.

Toliko ste novih godina ispratili, a sada spasavate živu glavu od bolesti i strahova od bolesti. Zapravo samo strah je prava emocija koju Nova godina i ishitrene odluke treba da zamaskiraju.

Ono što vam niko nikada ne može oduzeti je iskustvo sa nedaćama i lošim vremenima, kao i urođeni optimizam koji vas štiti od svega ružnog i zlog.

Kada uključite stara znanja i iskustva onih koji znaju više od vas – imaćete rešenje za sve što dolazi u Novoj godini.

Vidite da niko ne sluša, da niko ne misli, da svi veruju u čuda. Počnite i vi, ali izaberite ono čudo koje može da spase ono malo mira koji nosite u sebi.

Radujte se dobroj vesti, volite one koji to zaslužuju i ne zaboravljajte dokazane prijatelje. Naučite da opraštate i prestanite da verujete u priče koje nemaju srećan kraj.

Toliko ste videli i čuli, da sami možete da sagradite svoju oazu i sačekate Novu godinu u miru i spokoju, sa osećanjem da ste baš sve učinili za one koje volite i one oko vas koji mogu da vas čuju.

Ja to radim svaki dan, sa verom da će sve biti bolje i lepše u Novoj 2022. godini koja dolazi.

Vaša
Mira Adanja-Polak

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

4 komentara na “Srećna Nova 2022. godina!”

  1. Srecna Vam Nova 2022. Zelim Vam sve najbolje, da i dallje dajete primer kako treba ici napred, radovati se zivotu, lepim stvarima, istrazivati zivot i ljude oko sebe.

    Odgovori
  2. Želimo Vam dobro zdravlje,puno ljubavi,radosti i spokoja u Novoj godini! I Vašoj porodici takodje! Jednom smo Vas sreli (na aerodromu u Tivtu, gde ste se sprijateljili sa našom malom ćerkicom Minom i postali joj ,,drugarica“,pričali o Subotici u kojoj živimo a u kojoj ste i Vi nekada živeli…Nismo ispunili obećanje da Vam se javimo jer nas je snašla muka…Mina je morala da operiše cistu na ramenoj kosti desne ruke… Srećom,sve se dobro završilo… Mina je sada student lV godine Engleskog jezika i književnosti a sanja o odlasku u Japan…mada nas roditelje to ne raduje…) Mi smo samo obični ljudi koje ste Vi prihvatili kao svoje…to je najveća Vaša veličina i najviša duhovnost! Grlimo Vas i ljubimo,Andjelkovići

    Odgovori
  3. Srecna Nova 2022! Puuno osmeha,srece,zdravlja… Vi ste sjajni!…Ne prestajte da sijate… NECU NI JA!!!???✨

    Odgovori

Ostavite komentar