Ana Ivanović – 10. septembar 2023.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 16:55

Toliko puta sam se sretala sa Anom Ivanović. Bili su to susreti sa povodom. Bile su kratke izjave nekada i duži intervjui vezani za tenis i njenu karijeru. Ali sam želela da se sa njom sretnem u Beogradu, kada je među svojima.

Ranije su susreti često bili kontrolisani čitavom armijom onih koji o svemu oko nje vode računa. Ja sam želela samo jedan običan intervju, u ambijentu u kome se Ana oseća dobro i lepo.

Ana Ivanović sa osvojenim trofejom na Rolan Garosu 2008. godine

Razgovarali smo u Beogradu, u domu Aninih roditelja, pod budnim oko njene mame. Bila sam okružena porodičnim fotografijama i sve je bilo kao da sam došla u goste.

Roditelji Ane Ivanović ni po koju cenu nikada nisu želeli da se eksponiraju, niti da u ime svoje ćerke donose odluke. Verovali su u moju želju da sa Anom razgovaram neopterećeno i obično.

Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović

Sa Anom Ivanović provela sam jedno posle podne. Anina majka bila je čitavo vreme tu, vodeći računa da se nikada ne pređe linija poštovanja privatnosti do koje im je veoma stalo.

Ana i njen brat rastu u porodici koja gaji vrednosti uzajamnog poverenja i poštovanja. Poštovala sam to, a razgovor je bio iskren, opušten i prijatan, gde Anu Ivanović sagledavamo drugačije od svih njenih ranijih susreta sa medijima.

Ana Ivanović sa porodicom

Tako retko razumemo one koji su večito izloženi sudu javnosti, zaboravljajući da i svi oni imaju svoje privatne živote i da je njihova privatnost njima važna, a da gledalište često traži nešto više.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar