Deset zapovesti Mejsa Njufilda – 4. septembar 2004.

Serija „Ekskluzivno“, subota, 17:20, Prvi program RTS-a

Mira Adanja-Polak posetila je Mejsa Njufilda – jednog od najvećih filmskih producenata, pripadnika stare garde za čije se ime vezuju kultni filmovi kao što su Crveni oktobar, Svi naši strahovi, Svetac – u njegovoj kući na Beverli hilsu u Holivudu.

Reč je o čoveku koji je uvek išao na sigurno i nikuda nije žurio imajući u vidu osnovnu ideju – istrajavanje u svojim namerama. Ponekad je čekao i po 20 godina kako bi realizovao projekat, budući da je novac osnovni uslov da bi se film uopšte snimio. Poznat po preciznim zahtevima i izvršavanju obaveza, Mejs Njufild ukazuje na to da danas više nema srednjih i malih filmova, već samo velikih projekata, jer jedino za njih Holivud ima para, te se zato njegovo ime vezuje za trenutno veoma tražene tehnotrilere.

Mejs Njufild Miri Adanji-Polak pokazuje svoju umetničku kolekciju, u kojoj se nalaze i predmeti Asteka. Prijatelj mnogih zvezda zadržao je svoju privatnost i mir ne menjajući sopstvene principe. Mišljenja je da u Holivudu više nema pravih ženskih uloga, a pored sveg uticaja i moći, Mejs Njufild ima i neostvarenu želju….

Više o emisijama iz serije „Ekskluzivno“ koje će se emitovati u toku leta 2004.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar