Dokazi jedne karijere – prof. dr Dragan Buđevac – 9. decembar 2018.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 19:56

Dragan Buđevac, građevinski inženjer, dobio je toliko dokaza o svojoj uspešnosti, i to od samih objekata koje je opremio čvrstim čeličnim konstrukcijama koje nikada nisu dovele u pitanje njegovu stručnost i pouzdanost.

Redovni profesor Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, doktorirao je u svojoj oblasti i postao mentor u 300 diplomskih radova. Rukovodio je investicionim izgradnjama velikih kompanija u više od 500 različitih objekata u zemlji i inostranstvu.

Prof. dr Dragan Buđevac

Poznat među stručnjacima u svetu i kod nas, važi za čoveka koji ima reč i sigurnost u poslu. Jasno vam kazuje šta od njega možete očekivati – precizan u dogovoru i odnosima sa ljudima, bio je dugogodišnji tehnički i generalni direktor „Delta Investa“ u okviru kompanije „Delta Holding“ i rukovodio investicionim
ulaganjima velikih kompanija.

Jugoslovensko dramsko pozorište

Ponosan je na zgradu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, za koju je dobio priznanje stručne javnosti, izgradio je Delta Siti u Beogradu i Podgorici, naselje Belvil u Beogradu.

BELVILLE, Blok 63, Beograd

Prepoznatljiv je po izgradnji Nove opere u Moskvi, sportskom kompleksu u Sočiju, poslovnoj zgradi Ceptera u Varšavi, tržnom centru „Milenium“.

Nova opera u Moskvi

Italijanski stručni časopis „Materija“ uvrstio ga je u 50 najvećih graditelja.

poslovna zgrada Ceptera u Varšavi

Srećem ga u njegovom domu posle mnogo godina gde je pokazao samo delić svog umeća i pomalo otkriva svoju prirodu i način razmišljanja.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar