Kada i šta jedemo – dr Ana Gifing – 15. oktobar 2023.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 15:30

Živimo u poplavi dijeta koje čudotvorno treba da dovedu naše telo u idealne razmere. Dijete dolaze iz različitih izvora, a neke su potkrepljene naučnim studijama ili ličnim iskustvima.

Dr Ana Gifing se odavno pojavila sa teorijom da hranom možemo da se rešimo mnogih problema. Sugeriše šta da jedemo, a šta ne, i tako je razvila kod nas čitavu priču oko pravilne i zdrave ishrane.

Razvila je posebnu teoriju o tome kako da unošenjem određenih namirnica utičemo na procese u svom organizmu, čime je unela novinu u već ustaljene životne navike. Njena hrono ishrana zaživela je i oni koji je primenjuju oslobodili su se mnogih tegoba.

dr Ana Gifing na konferenciji

U svetu je bilo dosta teorija o tome i one su se menjale, kako se koja nova pojavljivala. Ono što je tačno je da brze i površne dijete, izrečene bez stručnog znanja, daju samo privremena rešenja. Posle takvih dijeta – težina se višestruko vraća. Samo medicinski dokazane dijete daju dugoročne rezultate.

dr Ana Gifing na konferenciji

Sve to ukazuje i da treba promeniti način života. Nema brzih rešenja, a gubitak većih težina treba sprovoditi uvek uz lekarski nadzor.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar