Kada se snovi ostvare – 27. oktobar 2012.

Serija "Ekskluzivno", subota, 14:00, prvi program RTS-a

Šta se dogodilo sa Tamarom i Alesandrom koji su se upoznali i zavoleli preko interneta. Upoznavali su se preko mail-ova. Savladavali su sve administrativne prepreke kako bi bili zajedno u vreme kada su nam bile potrebne vize. Svi se sećaju Alesandra koji je ostavio slomljenu crvenu ružu ispred italijanske ambasade u Beogradu kako bi pokazao svoj bunt jer njegova verenica nije dobila vizu da mu se pridruži.

Od tada je prošlo dosta vremena. Viza više nema, a verujem da nam ih neće ni uvoditi. Šta se događalo sa Tamarom i Alesandrom, gde sada žive, kako Tamara gleda na sve što se događalo.

Sreli smo ih u Sremskoj Mitrovici i sa njima razgovarali o životu koji vode sada. U Tamarinoj kući sreli smo i nove italijanske prijatelje koji su prvi put došli u Sremsku Mitrovicu.

Tamara sada živi u Italiji, a često dolazi kući u Sremsku Mitrovicu. Koliko je njihova ljubav jaka, koliko dugo traje, kako sada žive? Dobro je stvari posmatrati onda kada se događaju, ali je korisno na neke situacije gledati i sa distance.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar