Lepota će pobediti sve – 12. mart 2023.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 16:10

Teško da je iko znao njegovo ime. Miroslav Luković je Mister Iks (Mister X). Za njega su vezane mnoge javne ličnosti. On im sređuje kosu, menja frizuru, sugeriše promene, ohrabruje, sluša i savetuje.

Po zanimanju je frizer, ali kod njega dolaze i one žene, a od skoro i muškarci, koji kao da žele da se pospu zlatnom prašinom poznatosti i uspeha.

Miroslav Luković – Mister X / Foto: Luka Stojanović

Dugo ga znam i svedok sam mnogih priča i napisa o njegovim veštinama i posebnom pristupu onima koji kod njega dolaze godinama.

Pokušala sam u ovoj emisiji da objasnim značaj odlaska kod frizera i značaj razgovora sa osobom kojoj poveravate svoju kosu, svoje misli, svoja raspoloženja, nemire i svoju glavu.

Miroslav Luković – Mister X / Foto: Luka Stojanović

Miroslav Luković, poznatiji kao Mister Iks, znao je od ranog detinjstva šta želi da radi. Svoj talenat stavio je u službu lepote i time izgradio karijeru poverenika, ispovednika, zanatlije i čuvara tajni. On je čovek koji nepogrešivo zna kako ste kada sednete kod njega na stolicu.

Miroslav Luković – Mister X / Foto: Luka Stojanović

Svedok mnogih karijera i dobar posmatrač ljudske duše, u ovoj emisiji suočava se i sa svojim nedoumicama i saznanjima u poslu kojim se dugo bavi.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar