Ljubav na prvi mejl – 31. januar 2021.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 16:00

Kada sam pohranila u arhivu ovu emisiju, mislila sam da se nikada više neće emitovati i da će sve granice za nas biti otvorene.

Današnja situacija u svetu sa virusom govori suprotno i zato ovu emisiju ponavljam, da se prisetimo situacija kada smo bili sprečavani da putujemo.

Emisija je prvi put emitovana 2006. godine. Sada se govori o mogućim strogim procedurama na graničnim prelazima.

Emisija govori o ljubavnoj priči Tamare Živković i Alesandra. Tamara Alesandra upoznaje preko interneta. Zaljubili su se „na prvi mejl“ i shvatili da imaju puno zajedničkog. Dopisivali su se redovno i maštali o tome da se i lično sretnu.

Alesandro i Tamara Živković

Kada se to prvi put i dogodilo, bilo im je jasno da jedno bez drugog ne mogu. Tada smo za putovanja u zemlje Evropske unije morali da imamo šengenske vize, pa se između njih isprečila administracija.

U emisiji ćete videti kako su se snalazili, gde su se sve viđali, šta su sve preduzimali, kako su se borili… Pratili smo ih u Rimu, Beogradu, Sremskoj Mitrovici i svim zemljama za koje našim ljudima nije bila potrebna viza.

Mira Adanja-Polak i Tamara Živković

Koliko Alesandro voli Tamaru? Koliko ljudi veruju u to da se ljubav rađa i nakon rane mladosti? Zapis svedoči o tome da ljubav nadilazi zakon.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

4 komentara na “Ljubav na prvi mejl – 31. januar 2021.”

  1. Baš kao i Miroslav, danas sam prvi put videla ovu Vašu emisiju koja mi se jako svidela, da li znate šta je danas sa Tamarom i Alesandrom, pozdrav

    Odgovori
  2. Poštovana g. Miro, Gledao sam danas ponovo ovu Vašu emisiju. Interesuje me da li znate šta se dogodilo za ovih 15 godina i da li su Tamara i Alessandro uspeli. Srdačno vas pozdravljam Miroslav

    Odgovori

Ostavite komentar