Prava ljubavna bajka – 24. januar 2021.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 15:15

U ovo vreme dobrodošla je emisija puna optimizma, koja govori o lepim osećanjima koje se pojave kada se sretnu dve slične duše.

Tada više ništa nije važno – ni odakle su došli i da li su se poznavali, da li imaju sličnosti. Jednostavno su se sreli i tako počinje njihova ljubavna priča.

Kada sam kretala na put u Indiju, stalno mi je u mislima bila priča koju mi je ispričala drugarica iz detinjstva – da u Čenaju, nekadašnjem Madrasu, živi jedna mlada žena koja se udala za Indijca, a da je došla iz naših krajeva.

Iako je put bio isplaniran do tančina, promenila sam plan i otišla na drugi kraj Indije.

Upoznala sam mladu ženu Danijelu Bandari koja se iz Novog Sada otisnula u Aziju, gde je srela svog budućeg muža, Ranvira Bandarija, koji je bio na čelu najpoznatijeg i najvećeg hotela u Indiji.

ljubavna prica 2

Ranvir Bandari zapazio je Danijelu kada je bio poslovno u Nepalu i otišao sa svojim prijateljima da igra golf. Zapazio je njene velike organizatorske sposobnosti i ponudio joj posao. Tako su se upoznali…

ljubavna prica 4

Danijela je veliki poznavalac indijske kulture, bavi se hipnoterapijom, voli da pomaže ljudima… Indiju je zavolela i to je sada zemlja u kojoj živi i radi.

d lama

Sa svojim mužem sreće mnogo značajnih ljudi, piše za časopise u Indiji, a često i nju intervjuišu kao osobu koja poznaje ljudsku dušu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar