Luksuz i kvalitet opstaju – Aleksandar Đorđević – 16. januar 2022.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 17:30

Aleksandar Đorđević je čovek koji se bavi lepim. Ručni rad i kvalitet proizvoda stavlja u prvi plan svakog brenda.

Zaslužan je za razvoj luksuznih brendova kod nas i dovođenje važnih ličnosti iz sveta koji ukazuju na značaj vrhunskog ručnog rada, umetničkih izrada skupocenih muških odela i na dela umetničkih krojača koji se u svetu izuzetno cene u muškoj visokoj modi.

Ručna izrada luksuzne odeće i predmeta nikada neće biti zamenjena mašinama, a u svetu postoji industrija luksuza koja u vreme krize, na veliko iznenađenje, cveta.

Aleksandar Đorđević

Elitna robna marka uradi sve da bi dobrom klijentu osigurala autentičnost, originalnost i ekskluzivitet.

Krojači izuzetno skupe odeće u gigantskim korporacijama već dugo izdvajaju segment luksuza koji ostaje ograničen na one koji razumeju šta je autentičan individualan rad zanatlije. Takvi proizvodi garantuju eleganciju, umerenost, visoki kvalitet i vrhunski luksuz.

Aleksandar Đorđević

U Beogradu na „24 sata elegancije“ videli su se ručno rađeni predmeti od tekstila i kože, majstori svog zanata, krojači i cipelari, veliki zaljubljenici svog posla, ljudi puni strasti prema modi i poslu kojim se bave.

Neki od najvećih evropskih majstora ručne izrade odela, košulja i cipela po meri boravili su u par navrata u Beogradu da bi predstavili svoje majstorstvo u okviru „24 sata elegancije“. Taj događaj i promocija Beograda u Evropi i svetu, bila je prilika da Beograđani osete čari luksuza u svom gradu i otkriju autentične inspiracije među majstorima svog zanata u svom gradu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar