Pamtiti učitelja – 8. decembar 2019.

 04.12.2019
Autor: Mira Adanja-Polak

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 19:00

Kod nas se retko ko seća svojih učitelja, svojih uzora i onih koji su doprineli uspehu i karijeri. Ne često u kabinetima srećemo sliku učitelja nekoga koga intervjuišemo.

U kabinetu akademika prof. dr Nebojše Radunovića na Ginekološko-akušerskoj klinici KCS je slika profesora dr Vojina Šulovića, čuvenog ginekologa, i čitave grupe onih koji su uz njega učili i nastavljali tradiciju ove klinike.

Profesor Radunović upoznaje nas sa prim. dr Nemanjom Stojanovićem, koji u pauzama od dežurstava i operacija govori o zajedničkom poslu, poverenju i značaju kada se prepozna posvećenost u poslu.

Ova dva lekara ginekologa govore o svemu što moramo znati kada se opredeljujemo za intervencije, pregledima i strepnjama sa kojima se svakodnevno susreću porađajući buduće majke.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Jedan komentar

  1. Mira
    |

    Poštovana gdjo Miro, Divim se Vama kao novinaru i načinu kako vodite Vaše emisije. Pratim ih, sem kad sam sprečena pa i tada pogledam na internetu. Samo mi jedno nije jasno: 1. Vama je prebačena emisija sa 1. na 2.kanal pa Vam sad stalno menjaju vreme prikazivanja. Danas je to u 19h. Bilo bi lepo da opet ustale i da ne moram svake nedelje da gledam kad je Vaša emisija. Puno pozdrava i hvala na tako lepim emisijama.

Ostavite komentar

Error! This email is not valid.