Pamtiti učitelja – 8. decembar 2019.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 19:00

Kod nas se retko ko seća svojih učitelja, svojih uzora i onih koji su doprineli uspehu i karijeri. Ne često u kabinetima srećemo sliku učitelja nekoga koga intervjuišemo.

U kabinetu akademika prof. dr Nebojše Radunovića na Ginekološko-akušerskoj klinici KCS je slika profesora dr Vojina Šulovića, čuvenog ginekologa, i čitave grupe onih koji su uz njega učili i nastavljali tradiciju ove klinike.

Profesor Radunović upoznaje nas sa prim. dr Nemanjom Stojanovićem, koji u pauzama od dežurstava i operacija govori o zajedničkom poslu, poverenju i značaju kada se prepozna posvećenost u poslu.

Ova dva lekara ginekologa govore o svemu što moramo znati kada se opredeljujemo za intervencije, pregledima i strepnjama sa kojima se svakodnevno susreću porađajući buduće majke.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

5 komentara na “Pamtiti učitelja – 8. decembar 2019.”

 1. Cula sam za dr.Nemanju samo reci hvale. Moj doktor je bio prof.Radunovic. Malo je reci da sam ga izabrala sa veliiiikim razlogom. Svako dobro im zelim obojici. Divni ljudi.

  Odgovori
 2. Najbolje doktor Nemanja ,ja sam rodila u 32 nedelji,15.03.2021..spasio I dete I mene..da je bar vise takvih kao on..najdivnija covek I profesionalac

  Odgovori
 3. Poštovana gdjo Miro, Divim se Vama kao novinaru i načinu kako vodite Vaše emisije. Pratim ih, sem kad sam sprečena pa i tada pogledam na internetu. Samo mi jedno nije jasno: 1. Vama je prebačena emisija sa 1. na 2.kanal pa Vam sad stalno menjaju vreme prikazivanja. Danas je to u 19h. Bilo bi lepo da opet ustale i da ne moram svake nedelje da gledam kad je Vaša emisija. Puno pozdrava i hvala na tako lepim emisijama.

  Odgovori
  • Najbolji doktor Nemanja, neka ga dragi Bog cuva. Zahvaljujuci njemu ja uzivam sad sa mojom Jovanom koja je rodjena 20.1.2020 u 30toj nedelji hitnim carskim. I hvala dragom Bogu i doktoru Nemanji smo zive i ja i ona.

Ostavite komentar