Pamtiti učitelja – 8. decembar 2019.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 19:00

Kod nas se retko ko seća svojih učitelja, svojih uzora i onih koji su doprineli uspehu i karijeri. Ne često u kabinetima srećemo sliku učitelja nekoga koga intervjuišemo.

U kabinetu akademika prof. dr Nebojše Radunovića na Ginekološko-akušerskoj klinici KCS je slika profesora dr Vojina Šulovića, čuvenog ginekologa, i čitave grupe onih koji su uz njega učili i nastavljali tradiciju ove klinike.

Profesor Radunović upoznaje nas sa prim. dr Nemanjom Stojanovićem, koji u pauzama od dežurstava i operacija govori o zajedničkom poslu, poverenju i značaju kada se prepozna posvećenost u poslu.

Ova dva lekara ginekologa govore o svemu što moramo znati kada se opredeljujemo za intervencije, pregledima i strepnjama sa kojima se svakodnevno susreću porađajući buduće majke.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

4 komentara na “Pamtiti učitelja – 8. decembar 2019.”

  1. Najbolje doktor Nemanja ,ja sam rodila u 32 nedelji,15.03.2021..spasio I dete I mene..da je bar vise takvih kao on..najdivnija covek I profesionalac

    Odgovori
  2. Poštovana gdjo Miro, Divim se Vama kao novinaru i načinu kako vodite Vaše emisije. Pratim ih, sem kad sam sprečena pa i tada pogledam na internetu. Samo mi jedno nije jasno: 1. Vama je prebačena emisija sa 1. na 2.kanal pa Vam sad stalno menjaju vreme prikazivanja. Danas je to u 19h. Bilo bi lepo da opet ustale i da ne moram svake nedelje da gledam kad je Vaša emisija. Puno pozdrava i hvala na tako lepim emisijama.

    Odgovori
    • Najbolji doktor Nemanja, neka ga dragi Bog cuva. Zahvaljujuci njemu ja uzivam sad sa mojom Jovanom koja je rodjena 20.1.2020 u 30toj nedelji hitnim carskim. I hvala dragom Bogu i doktoru Nemanji smo zive i ja i ona.

Ostavite komentar