Pazi gde udaraš – 21. jul 2012.

Serija "Ekskluzivno", subota, 14:00, Prvi program RTS-a

Još kao dečak, Uroš Ćertić je bio nemiran i sa svojom energijom i ishitrenošću nije često znao šta da radi. Voleo je ono što mladi zovu akcija. Društven, topao, pun optimizma i želje da njemu i majci bude bolje, iselio se u Kanadu, gde je nastavio da uči i stalno priželjkuje neverovatne situacije koje je do tada gledao samo na filmu. Često je film brkao sa životom.

Voleo je one najopasnije scene tokom kojih vam se ledi krvi u žilama. Sada već duže vreme radi kao kaskader, a odskora i kao glumac koga su svetske produkcije odmah zapazile zbog neverovatne energije, srčanosti i čistote duše, kao i želje da sve uradi što bolje ume, ne štedeći sebe u svemu što se od njega traži.

Dolazi u Beograd i ime svog grada istetovirao je na telu. Beograd mu je u duši. Doleće ovamo kada god može, a onda iznenada, kada telefon zazvoni i kada ga pozovu, sa novim ugovorom seda u avion i odleće.

Sa Urošem Ćertićem Mira Adanja-Polak razgovara u njegovoj školi, gde seda u klupu u kojoj je učio. Mira Adanja-Polak upoznaje njegovog oca i sluša priču o jednoj neverovatnoj karijeri u usponu, pri čemu se Uroš ne boji i retko razmišlja o opasnostima svog tako željenog poziva.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar