Život je igra – Fernanda Fernandez Jankov – 5. februar 2023.

„Mira Adanja-Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 15:20

Kako su se sreli Fernanda Fernandez Jankov i Mirko Jankov u dalekom Brazilu? Kako je Fernanda doživela dolazak u Beograd i kako vidi našu sredinu?

Fernanda je advokat, a Mirko očni lekar. Fernanda u Beogradu ima i školu baleta, jer od igre u Sao Paolu nije mogla da se odvoji.

Fernanda Fernandez Jankov

U ovoj emisiji govori se o tome kako nas doživljavaju oni koji o nama ne znaju mnogo. Supružnici su našli način da prevaziđu te često nepremostive razlike.

Fernanda Fernandez Jankov

Koliko ljubav i uzajamno poštovanje mogu da uklone različitosti u kulturama? Ljubav prevazilazi sve i zato je ova emisija poučna i daje nadu za mnoga postavljena pitanja sa kojima se suočavamo danas.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Život je igra – Fernanda Fernandez Jankov – 5. februar 2023.”

  1. Stvarno ekskluzivan prilog. Rado slusam video priloge nase Mire Adanja -Polak jer bukvalno plijene.Inace sam ljubitelj baleta .Veliki respekt za gosp. Fernandu, kao i njen uspjeh da uskladi profesionalni balet i advokatski posao sa porodicnin obavezama. Naravno da u ovaj kontext mora da se ukljuci i njen muz koji je morao da napravi veliki i sudbonosni korak u svom zivotu. Hvala gosp Miro , na ovom i svim dosadasnjim prilozima .LP.

    Odgovori

Ostavite komentar