Mira Adanja-Polak i Vi – 1. april 2007.

Nedelja, 16:02, Prvi program RTS-a

U poseti gradonačelniku Haga, gospodinu Vimu Deitmanu, koji dolazi u Beograd kako bi prisustvovao otvaranju Festivala igre, koji otvara Holandski plesni teatar iz njegovog grada. Povodom toga, u studiju je ambasador Holandije Ron Van Dartel, koji je uložio veliki trud da bi najpoznatija plesna grupa u svetu došla u Beograd, i sve to da bi Hag imao drugačiju konotaciju od one koju mi imamo.

Intervju s Klintom Istvudom, čiji se film „Pisma sa Ivo Džime“, koji je obišao svet, prikazuje i u našim bioskopima.

Gost u studiju – Marija Vera Cedrel, ratni izveštač sa mnogih ratnih područja Bliskog istoka i Afrike. Napisala je tri knjige, doktorirala na socijalnoj politici u Americi i intervjuisala mnoge državnike, a od Arafata dobila njegov poslednji intervju.

Odlazak na pijacu u bilo kom gradu daje pravu sliku onoga što se događa. Na pariskoj pijaci kandidati traže svoje pristalice i agituje se za izbore.

Gost u studiju – Boško Đorđević, direktor pozorišta „Boško Buha“, koje više nije samo pozorište za decu. Ove godine imalo je pet premijera.

Poseta „Unika“ osiguranju u Beču i otvaranje nove zgrade u Beogradu.

Da li se u Londonu može svuda štrajkovati? Može li se štrajkovati i ispred umetničke galerije?

U studiju su „čuvarkuće“ – mali držači za uskršnja jaja. Oblikovali su ih umetnici, a neka rešenja možete videti u studiju. Gost – Ivona Rajačić-Barandovski, istoričar umetnosti.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar