Mira Adanja-Polak i Vi – 1. decembar 2007.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

U Beogradu je kratko boravila Marija Erika Sveper, poznata u svetu kao osoba čije vizije menjaju ljudske sudbine. Već dugo živi u Nemačkoj i svojom neobičnom sposobnošću pomaže policiji u pronalaženju krivaca i nestalih osoba. Marija Erika Sveper savetuje mnoge poslovne ljude gde da ulažu, gde da investiraju svoj kapital. Njena predviđanja nikoga nisu ostavila ravnodušnim.

Gost u studiju je dr Majk Nešković, lekar iz Glendejl memorijal bolnice u Los Anđelesu, poreklom iz naše zemlje, koji ima svoju emisiju u Americi u kojoj savetuje ljude kako da zdravo žive. 

Izložba naivnog slikarstva u galeriji „Eurotrend“.

Prikazivanje Modiljanijeve slike „Portret oca“ u Beogradu.

U studiju ćete videti japanske lutke koje su do sada bile na izložbama u Podgorici, Ljubljani, a biće predstavljene i u Novom Sadu. Posle toga odlaze u Francusku.

Pred Diplomatski bazar, koji se tradicionalno održava u Beogradu, gost u studiju je Mimi Glemot, koja će pokazati i neke stvari koje će se naći na štandovima zemalja učesnica 8. decembra na Beogradskom sajmu.

Tanja Jeremić će na violončelu izvesti svoju verziju mađarske igre Johana Bramsa.

Izašla je nova knjiga o knezu Pavlu. Pročitaćemo jedan dokument koji je pronađen u kupatilu njegove kuće u Parizu, zalepljen ispod ogledala, iz pera njegove žene princeze Olge. Dokument daje neka nova saznanja o tome pod kakvim je pritiscima bio ovaj vladar u osetljivom periodu naše zemlje.

Studio ukrašavaju skulpture Dejana Prendića, vajara-romantičara, večitog dečaka, koji svoje likove vidi u mornarima i oblikuje njihove likove u svom prekookeanskom dnevniku.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar