Mira Adanja-Polak i Vi – 10. maj 2008.

Subota, 14:05, Prvi program RTS-a

Gost u studiju je Katarina Radivojević na dan svoje premijere predstave "Dama iz Maksima". Vidimo je u jednoj potpuno novoj ulozi.

Videćete kako izgleda novootvoreni hotel "Zira" u Beogradu.

Čućete kako se oseća inž. Ilija Novoselac, pacijent na redovnoj dijalizi koji pri tom radi puno radno vreme i koji se nada transplantaciji.

Gospodin Sava Todorov daruje blizancima Aleksandru i Andriji Cvejiću jednu violinu, jer su do sada, da bi svirali, violinu pozajmljivali iz škole "Isidor Bajić" u Novom Sadu.

Jedan sugrađanin našao je ranjenog goluba kog je oporavio i vratio mu snagu. Golub je odleteo, a sugrađanina interesuje gde je sada.

Kako studenti Šumarskog fakulteta od otpadaka drveta kreiraju najsavremenije dizajniran nameštaj, zapažen na sajmu nameštaja namenjenom talentima u Milanu. Gosti u studiju su student Nikola Petković, kreator stolice koju ćete videti u studiju, i njegov mentor Jelena Matić, predavač i asistent na Šumarskom fakultetu.

Slikar Asja Mihajlović kreator je neobične modne linije za mlade devojke koja iz Beograda ide u San Trope.

Gost u studiju je Zorica Svetličić, stilista i dizajner, koja će doneti svoje kreacije. U okviru "Nedelje dizajna", pokazuje svoj lični stil, kojim je oplemenila i studio.

Kako se automobil može napraviti od drveta?

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 10. maj 2008.”

Ostavite komentar