Mira Adanja-Polak i Vi – 11. april 2009.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Koliko loša obuća i visoke potpetice ugrožavaju kičmu i stopalo. O tome govori ortotičar Stanimir Vojinović i dr Branislav Marković, ortoped iz „Ruda“.

Gost u studiju Aleksandar Marković, mladi dirigent sa blistavom međunarodnom karijerom, koji diriguje u Narodnom pozorištu Verdijevu operu „Moć sudbine“.

U gostima smo kod Zorice Medić, koja oslikava nojeva jaja. Dobija ih od komšije Velibora Brajovića, koji ima nekoliko nojeva u svom dvorištu u Crvenki.

Gost u studiju je Milica Miletić, zamenik direktora za finansije u Republičkom zavodu za zdravstenu zaštitu. Pitamo je koliko će smanjeni budžet za zdravstvo pogoditi građane.

Narodno pozorište u Beogradu predstaviće monografiju baletksog umetnika Milorada Miškovića „Igrati život“, koja je posvećena obeležavanju 60 godina njegove karijere. U emisiji ćete videti jednu od najglamuroznijih baletskih tačaka ovog umetnika.

Davor Arađanin, slikar iz Temerina, nije nikada izlagao svoje neobične slike. Prvi put izlaže svoja platna u studiju ove emisije.  Gostuje sa svojom ženom Marinom, koja mu puno pomaže u radu.

Jelena Vujačić je modni kreator. U emisiji ćete videti njenu modnu reviju.

„Miris kiše na Balkanu“ u Madlenianumu – Sloboda Mićalović-Ćetković u predstavi ima veoma zapaženu ulogu.

Videćete najradosniji trenutak, trenutak kada se rađa novi život i beba dolazi na svet.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar