Mira Adanja-Polak i Vi – 12. april 2008.

Subota, 14:10, Prvi program RTS-a

Gosti emisije su dva interventna kardiologa – akademik prof. dr Miša Ostojić i prof. dr Milan Nedeljković sa Kliničkog centra koji organizuju međunarodni kongres interventnih kardiologa u Beogradu, gde će 45 interventnih kardiologa iz 15 zemalja operisati u salama Kliničkog centra Srbije i tako demonstrirati najnovije tehnike u rešavanju problema na srcu. Na kongresu učestvuje 40 lekara iz 15 zemalja.

Gost u studiju je vajar Tamara Rakić, čija izložba skulptura još traje u Lozani.

U emisiji ćete čuti ko je sve dao tačan odgovor na to šta predstavlja predmet koji sam pokazala u prošloj emisiji tokom snimljene reportaže u antikvarnici u Novom Sadu. Videćete i nagrađene antikvitete koje su dobili gledaoci koji su se prvi javili sa tačnim odgovorom.

Gost u programu je Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića.

Stanove je kupilo 150 porodica. Kupci su stanove isplatili u potpunosti ili redovno otplaćuju  kredit. Stanovi u dvema zgradama u Novom Beogradu koji su 90% završeni – nedostupni su vlasnicima. Oni godinama ne mogu da se usele i pored sudskih odluka o tome da su vlasnici. Stanove su kupili od preduzeća "Rad" i "Energokontakta". Prva firma je u stečaju, a druga je u blokadi. Ljudi čekaju godinama. Šta će se dogoditi?

Plesom bagera najavljen je Međunarodni sajam građevinarstva. 

Maja Herman-Sekulić, pesnik i pisac nekoliko knjiga, živi u Njujorku. Sada je u Beogradu. Posetila sam je u njenom domu.

U studiju ćete videli neobičnu zamisao Goge Grubješić i Aleksandra Đorđevića, koji su osmislili etno modni događaj "Modni trendovi Srbije" u okviru meseca mode u Beogradu.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar