Mira Adanja-Polak i Vi – 5. april 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Bila sam u poseti Savi Todorovu, koji ima zbirku antikviteta u Novom Sadu, a poznat je po svom humanom gestu darivanja muzičkih instrumenata talentovanoj deci. Ovoga puta, on poziva obdarenu decu koja nemaju instrumente da nam se jave, kako bi im darivao instrumente. U emisiji ćete videti koje instrumente ima u planu.

Sara Marjanović je gost u studiju. Sara je pijanista i u Španiji je napravila zavidnu karijeru. Sada živi u Madridu. Snimala je za špansku televiziju, Sony BMG joj je izdao novi CD, a prethodni je proglašen za "otkriće meseca".

Prof. dr Rajko Hrvačević, član velikog broja ekipa za transplantaciju, nalazi se na čelu ekipe koja dijalizira pacijente u prvom privatnom centru za hemodijalizu, čije troškove priznaje Republički zavod za zdravstveno osiguranje.

Gost emisije je prof. dr Vera Pribiš, profesor za prehrambene tehnologije sa Univeziteta u Novom Sadu. Ona govori o tome koliko su štetni aditivi u hrani koji se obično obeležavaju slovom E. Koliko ima istine u glasinama o štetnosti tih dodataka konzerviranoj hrani i mesu.

Gost u studiju je glumica Jasmina Avramović, koja je odigrala veliki broj uloga u svom matičnom, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a nedavno je bila i gost u Ateljeu 212, gde je dobila ovacije za ulogu u predstavi "Ejmin pogled".

Izložba Milene Pavlović Barili i sećanje njenog bliskog rođaka dr Rafaila Mihajlovića na Milenino detinjstvo.

Novak Đoković
potpisivao knjigu  u Francuskom kulturnom centru

Uoči premijere „Dama iz Maksima" Žorža Fejdoa u „Madlenianumu“.

Anita Bunčić donela je u studio svoje slike neba.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar