Mira Adanja-Polak i Vi – 12. novembar 2011.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u studiju je prof. dr Aleksandar Vuksanović, direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Govori o novoj listi lekova, o tome koji lekovi imaju zamenu, šta ćemo morati da kupujemo, da li ima dovoljno para za lečenje. Šta nedostaje?

Gost u studiju je Andrija Jovičić, stručnjak koji građanima tumači sva pitanja u vezi sa PDV-om koji plaćaju. Njegove sugestije su korisne, a savete koje daje kao vrsni poznavalac ove oblasti – koriste i državne institucije.

Podsećamo vas na 55 godina postojanja Ateljea 212. Tim povodom, dodeliće se i priznanja najboljim glumcima ovog cenjenog pozorišta.

Uskoro počinje nova serija gledane emisije "Ja imam talenat".

Upoznaćete iz posebnog ugla reportera Dragana Mišića, kome se ljudi obraćaju da bi im rešio problem koji imaju. Šta zatiče na terenu, kako dolazi do istine, kako zna šta se stvarno dogodilo?

Biljana Cincarević, slikar, izlaže svoje slike u studiju uoči izložbe u kući kralja Petra u Beogradu.

U poseti prof. Vladimiru Đukiću, direktoru Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije.

Veselin Jovanović – pomorac koji piše pesme.

Kosta Knežević iz Beograda koji ima 17 godina upisuje Muzičku akademiju, a nema klavir. Maja Todorović poklanja mu klavir. Ovaj program ima i nekoliko violina i harmonika za manju decu. Javite nam se i pošaljite biografiju, naznačivši koji vam instrument treba.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 12. novembar 2011.”

  1. Imam mini-gitaru koja mi ne treba. Fali joj jedna žica. Želim da je poklonim nekom kome treba. Pozdrav za Adanju Polak i njenu prelepu emisiju. 🙂

    Odgovori

Ostavite komentar