Mira Adanja-Polak i Vi – 13. april 2013.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u studiju – Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, govori o tome koje podatke nikada ne moramo dati.

Gost emisije je direktor Doma zdravlja Stari Grad prim. dr Gordana Dragašević, koja govori o teškoćama u radu sa pacijentima, primenjujući nove propise. Na šta se žale pacijenti, a na šta lekari?

Savet kako da izbegnete visoki pritisak daje prof. Vesna Stojanov, načelnik Centra za hipertenziju u Kliničkom centru Srbije.

Jelena Vlahović obeležava 25 godina svoje operske karijere u Narodnom pozorištu u Beogradu. Njena uspešna karijera sve ove godine bila je vezana za Beogradsku operu.

Bojan Muždeka je mlad preduzimljiv čovek koji se istakao u organizacijama zanimljivih slikarskih izložbi. Nedavna postavka naših poznatih slikara u galeriji "Progres" privukla je pažnju. Prikazane su slike najcenjenijih slikara koje dolaze iz privatnih kolekcija naših sugrađana. Kako je Bojan Muždeka zadobio njihovo poverenje? Posetili smo jednog od najvećih kolekcionara inž. Nikolu Marjanovića.

Kevin Kostner, Pirs Brosnan, Indija Oksenberg – glumačka su imena koja najavljuju dolazak u Srbiju radi snimanja filmova.

Zrenjanin sa svojim ambijentom često glumi mnoge gradove u serijama i filmovima, a retko ko pomene gde je to snimano, i Zrenjanincima nije pravo.

Ivana Pilja je novo ime u svetu mode. Njene kreacije zapazio je London i Njujork, a modeli su se našli u uglednim modnim časopisima.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar