Mira Adanja-Polak i Vi – 14. januar 2007.

Nedelja, 16:02, Prvi program RTS-a

Nakon novogodišnjih praznika, veliki je broj povreda i nesrećnih slučajeva. Tada neurohirurgija postaje jedno od mesta gde se spasava život. Gost u studiju – prof. dr Svetomir Ivanović, zamenik direktora Instituta za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Intervju sa Karlom Pontijem.

Gost u studiju – Branko Kovačević, rektor Beogradskog univerziteta. Govori o tome kome se obratiti za informaciju o tome koje su diplome naših univerziteta priznate na Zapadu. Koliko je stručnjaka koji su diplomirali u našoj zemlji ravnopravno prihvaćeno u svetu?

Gost u studiju – Svetlana Vukajlović, direktor Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje, govori o beneficijama za ugradnju kukova.

Pola Šer, čuvena američka dizajnerka i ilustrator, dolazi u Beograd kako bi prisustvovala otvaranju svoje izložbe u Muzeju savremene umetnosti. Među njenim klijentima je i Koka-kola a i Metropoliten muzej u Njujorku. Povod za njenu izložbu je Publikumov kalendar za 2007. u kome se Pola Šer bavi susretom dvaju pisama, ćirilice i latinice.

Kako živi jedna kapetanska porodica u Dobroti pored Kotora?

Kada nemaju mogućnost da izlažu u poznatim galerijama, pojedini umetnici u Parizu sa svojim radovima upoznaju prijatelje i prijatelje svojih prijatelja.

Gost u studiju – Evica Milovanov-Penezić, kreator u svetu poznat po kreacijama rukavica. Govori o svojim poslednjim uspesima u svetu poznatih.

O satovima porodice Petrović

Dragana Nešić svira na orguljama.

Anketa o saosećanju.

Čestitka s procvetalim hibiskusom.

Usamljene žene.

Slike Dragoslava Živkovića

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar