Mira Adanja-Polak i Vi – 14. maj 2011.

Subota, 13:30, Prvi program RTS-a, uživo

U emisiju dolazi Anđela Nikolić, koja se u emisiji "Ja imam talenat" predstavila gledaocima u najlepšem svetlu svirajući na harmonici koja nije njena. Posetili smo Anđelu u njenon selu Nikinci. Gledaocima će u studiju Anđela Nikolić reći zašto joj treba poseban instrument.

Gost u studiju je Neda Arnerić, koja u Nis Art fondaciji ukazuje na talentovane slikare. Znajući i sama koliko je važno da talenat bude podržan na vreme, govoriće o kriterijumima na osnovu kojih se biraju slikari kojima ova fondacija pomaže.

Mihaila Todorovića Kepu ne možete videti na sceni – on je inspicijent u pozorištu "Boško Buha". Bez njega ni jedna predstava ne može biti odigrana. On drži sve konce u svojim rukama. O njemu i njegovom poslu tako malo znamo i zato vam ga predstavljamo.

Saznaćete kako će novi zakon Narodne banke štiti građane od menjanja ugovora o kreditu bez saglasnosti građana. U studiju je Dragan Stojev, novinar koji je istraživao ovaj fenomen.

Gost u studiju je Miloš Milosavljević iz Lučana, inače student u Americi koji je dobio posebno priznanje na svom koledžu za završetak studija pre roka i odličan uspeh studenta generacije. Kako se studira u Americi, kako se nagrađuju odlični studenti?

Princeza Jelisaveta Karađorđević je prilikom kraljevskog venčanja u Londonu bila gost na CNN-u kod Pirsa Morgana, koji je nasledio šou Larija Kinga.

U emisiji ćete videti servis za čaj iz koga piju Vilijem i Kejt, kao i šolje sa njihovim likovima koje su preplavile Englesku posle kraljevskog venčanja.

Imali smo prilike da direktno slušamo operu iz Metropilitena u Njojorku preko Radio Beograda.

Ratko Šobota, frizer iz Beograda, dobio je veliko priznanje prilikom nastupa u Opatiji sa svojim kreacijama.

Izložba u kući kralja Petra "Sazvežđe Olje Ivanjicki" u organizaciji fonda koji nosi ime slavne slikarke – okupio je ljubitelje njenih slika. U studiju će biti slike sa ove izložbe, kao i poslednja slika koju je Olja Ivanjicki naslikala pred smrt.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar