Mira Adanja-Polak i Vi – 15. decembar 2007.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Gost emisije je prof. dr Miodrag Stojković, trenutno na klinici u Valensiji, stručnjak za embriologiju i biologiju stem ćelija. Ima veliku želju da svoja internacionalna iskustva i znanja primeni kod nas metodom veštačke oplodnje.

Sa Aleksandrom Josipovićem, jednim od kandidata za „Evropsko lice“ razgovarala sam u Parizu, gde sam ga prvi put i srela kao igrača u „Mulen Ružu“. Kada sam razgovarala, emisija „Evropsko lice“ nije emitovana i nisu se znali rezultati glasanja.

Gost u studiju je Damjan Đakov, slikar s velikom karijerom. Otvorio je izložbu u Beogradu na dva mesta. Njegove slike gledaoci će imati prilike da vide u studiju.

U Parizu je dodeljeno evropsko priznanje za dizajn. Dobitnici priznanja „Art cept“ su mladi umetnici poreklom iz Češke. Nagradu je dobilo „Stakleno srce“.

Gost u studiju je David Bizić, operski pevač na početku karijere, sada u Narodnom pozorištu kao gost, a već angažovan u pariskoj operi „Bastilja i Garnije“. Osvojio je drugo mesto na prestižnom operskom takmičenju u Parizu kod Plasida Dominga.

U poseti prim. dr Danku Stojniću, direktoru Dečjeg instituta za plućne bolesti „Dr Dragiša Mišović“, koji govori o tome da je tuberkuloza bolest koja još uvek postoji kod nas.

Videćete najbolje studente Beogradskog univerziteta kojima svake godine porodica Petrović poklanja vredan časovnik „Roleks“ na svečanosti pod imenom „Kruna uspeha“ u Skupštini grada.

U studiju je napolitanski orkestar Nena i Tino Favaca. Čućete lepe napolitanske pesme.

Videćete jedan od suvenira Beograda – autor Čehovin.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar