Mira Adanja-Polak i Vi – 22. decembar 2007.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

U emisiji ćete videti dr Todora Jovanovića, koji će vam svojim savetima pomoći da „pregurate“ naporne dane praznika koji nas očekuju i koje odlikuje neumerenost u jelu i piću.

Milena Zevu je gost u studiju. Njena slika fudbalske lopte optočena Svarovski kristalima sa potpisima fudbalera Dejvida Bekama, Kristijana Ronalda, Alena Širera, Đanfranka Zole, Svena Gorana Eriksona i Terija Vanejbla koja je rađena u saradnji sa pomenutim fudbalerima prodata je za 135.000 evra u Mančesteru na gala večeri povodom 100 godina engleske asocijacije profesionalnih fudbalera. Novac je otišao u dobrotvorne svrhe.

Gost u studiju je  dr Vesna Tomić, socijalni psiholog. Govori o mobingu i o tome kako se zaštititi od poslodavca koji maltretira radnika na radnom mestu. Postoje li propisi koji štite zaposlene?
 

Žan Simon Ekli je član Švajcarskog parlamenta. Sa njim sam nedavno razgovarala u Ženevi o poslu i obavezama političara u Švajcarskoj.

U studiju će biti neobičan sastav – dva violončela i dve violine, kao i neobične interpretacije „Studija Alektik„.

U studiju će biti izloženi najlepši primerci persijskih tepiha, čija se izložba sprema u Beogradu. Videćete i reportažu iz zemlje u kojoj se oni izrađuju.

Porodica Leković – otac Zoran, glumac, sa sinom Nemanjom učestvuje u mjuziklu „Jadnici“.

U poseti Milanu Kušelju, koji slika na crepovima.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar