Mira Adanja-Polak i Vi – 15. decembar 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost emisije je Slavica Đukić-Dejanović, dva meseca nakon prošlog gostovanja u programu. Šta se uradilo i šta se preduzima kako bi se stanje u zdravstvu popravilo?

Kako se Ana Radžić oslobanja stresnog posla sa stranim investitorima… Svira usnu harmoniku sa grupom svojih prijatelja, voli bluz i pravi origami skulpture od papira.

Olivera Zavišić-Ilić je arhitekta i urbanista. Uspešno je nastavila svoju karijeru u Dubaiju. Radeći za velike investitore, ima mogućnost da realizuje veliki broj svojih zamisli. Sada radi za dvor velikog princa u toj zemlji.

Nataša Tasić je operska pevačica koja nastupa na velikom broju koncerata u zemlji i svetu. Njen nedavni nastup u rezidenciji norveškog ambasadora bio je zapažen, a Nataša Tasić se nada i angažmanu u Operi Narodnog pozorišta u Beogradu.

Gost u studiju je Dimitrije Bogdanov, dečak od 12 godina koji je imao ulogu u filmu reditelja Čarlija Stretona "Tereza", snimljenom po romanu Emila Zole "Tereza Raken". Dimitrije Bogdanov u filmu igra pored Džesike Lang i Toma Feltona

Miodrag Petrović svoju violinu na kojoj je svirao njegov otac poklanja Simonidi Karanović, koja ide u peti razred i ima 4 prve nagrade na takmičenjima.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 15. decembar 2012.”

  1. Emisije Mire Adanje Polak uvek me iznova i iznova oduševljavaju svojim zanimljivim i informativnim prilozima. Najrealnije prikazuju sva društvena dešavanja u našoj zemlji, a ujedno i predstavljaju naše ljude koji su uticajni i prepoznatljivi po nekim svojim ambicijama, delima i izvan granica naše zemlje. Sve reči hvale.

    Odgovori

Ostavite komentar