Mira Adanja-Polak i Vi – 8. decembar 2012.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost emisije je Rodoljub Šabić, poverenik za informacije. Govori o tome da još uvek ne razumemo šta je privatnost i koji podaci se ne mogu davati bez posebnih ovlašćenja i adekvatnih dokumenata.

Na Mašinskom fakultetu u Beogradu biće predstavljen smer Biomedicinsko inženjerstvo, bez kog je budućnost medicine sa novim tehnologijama nezamisliva. Upoznaćete mlade naučnike koji već godinama rade na ovim istraživanjima.

Prof. dr Božina Radević, vrsni hirurg i čovek koji je prvi izveo transplantaciju jetre kod nas, u svom domu seća se tog poduhvata, svojih pacijenata i operacija koje još uvek sa uspehom obavlja u svetu i kod nas.

Bojana Nikitović, kostimograf, gost je u studiju. Uključena je ponovo u nove međunarodne projekte. Upravo je završila film „Umri muški“ – peti nastavak sa Brusom Vilisom. Film je sniman u Budimpešti i u Londonu.

Nenad Stojmenović, mladi glumac Narodnog pozorišta, gost je u studiju. On je dobitnik ovogodišnje nagrade Nacionalnog teatra  Petar Baničević.

U Beogradu će se 13. decembra održati koncert fada. Na koncertu u Centru „Sava“ Nemanja Sekiz peva fado kao u Portugaliji.

Omaž Zlati Petković.

Izložba nameštaja iz radionice Dušana Milisavljevića u galeriji RTS-a.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 8. decembar 2012.”

Ostavite komentar