Mira Adanja-Polak i Vi – 15. januar 2011.

Subota, 14:10, Prvi program RTS-a, uživo

Koliko će struja poskupeti? Da li je to već odlučeno? Kako će oni koji ne mogu da je plate? Gost u studiju je Aca Marković, predsednik Upravnog odbora EPS-a.

U poseti nemačkom ambasadoru Volframu Masu i njegovoj supruzi Angeliki. Pomoć Nemačke Srbiji je velika a iza te pomoći stoji Volfram Mas, koji se zalaže kod vlade svoje zemlje za nas.

Da li jedemo zdravu hranu? Kako znamo kakvo meso jedemo? Koje probleme imaju oni koji hranu proizvode na selu? Kako opstati? Gost u studiju je Zvonko Milenković, koji svoju proizvodnju mesa i mlečnih proizvoda bazira na otkupu mleka od seljaka, a meso prizvodi na svojim farmama.

Ovih dana Madlena Cepter dobija novoustanovljenu nagradu za mecenstvo i zadužbinarstvo "Zlatni venac" za niz poduhvata u kulturi. Podsetićemo vas na to.

Gost u studiju je Jordan Cvetanović, pisac komada "Terapija", koji se prikazuje u Ateljeu 212 već tri godine. Na kauču kod psihijatra ređaju se pacijenti koji govore svoje probleme. Predstava je neobično posećena i ona sugeriše razgovor koji ćemo voditi u studiju.

U studio dolazi Matea Nikolić, koja je na početku akcije dobila violinu preko ovog programa. Matea je malu violinu prerasla i zato želi da je ustupi Sari Vidaković, koja ima 9 godina i koja je dobitnik mnogih priznanja. I tako violina darodavca Julke Radišić ide od jednog talentovanog deteta do drugog.

Slike u studiju izlaže slikar Predrag Popara.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar