Mira Adanja-Polak i Vi – 16. septembar 2007.

Nedelja, 16:02, Prvi program RTS-a

Gost u studiju – prof. dr Slobodan Čurić, nefrolog u Kliničkom centru Vojvodine,  govori o tome zašto još nije donesen zakon o transplantaciji?

Ruška Bergman, stilista, pravi munjevitu internacionalnu karijeru u septembarskom izdanju italijanskog „Voga“. Obukla je najveća imena filma u Holivudu; fotografije Spilberga, Dastina Hofmana i dr. obučene onako kako to vidi Ruška Bergman obilaze svet. Za ovu emisiju ona dolazi u Beograd i gost je u studiju.

Gost u studiju – Sri Sri Ravi Šankar, jedan od najvećih humanista sveta i kandidat za nobelovu nagradu za mir, milione ljudi širom sveta uči kako da savladaju stres i postignu duševni mir.

Ambasador Malezije je za proslavu svog nacionalnog praznika izabrao Ribarsku banju, gde ga je jednom odvela princeza Jelisaveta Karađorđević, a on je ovom prilikom pozvao i sve druge ambasadore.

U emisiji ćete videti zapis sa izložbe slika Milića od Mačve u galeriji  „Kod Homena“ u Kotoru. Reč je o slikama iz privatnih kolekcija koje do sada nisu bile izlagane (izložene su u studiju).

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar