Mira Adanja-Polak i Vi – 17. decembar 2011.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost emisije je ambasador Izraela Josef Levi uoči obeležavanja godišnjice ponovnog uspostavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Izraela. Za kraj januara u pripremi je koncert koji treba da obeleži ove datume. Gospodin Levi govoriće o investicijama u Srbiju.

Majkl Štraus, jedan od prvih investitora u Srbiju, bio je u poseti svom ogranku i pitali smo ga za nekoliko saveta o tome šta raditi u krizi sa radnicima koji gube posao. Šta on primenjuje u svojoj kompaniji?

Knez Pavle Krađorđević rehabilitovan je posle mnogo godina. Nepravedno je osuđen kao ratni zločinac, bila su mu oduzeta sva građanska prava i imovina u zemlji. Kneginja Jelisaveta Karađorđević, ćerka kneza Pavla, svih ovih godina uporno je dokazivala nevinost svoga oca i u tome uspela. Jelisaveta Karađorđević je gost u studiju.

Oni koji sumnjaju da imaju čir na želucu više neće morati da gutaju sonde i izlažu se teškim i komplikovanim pretragama. Savremeni uređaj sve to pojednostavljuje bez ikakvog bola i neprijatnih pregleda. Gost emisije je doc. dr Danijela Bojić sa kliničkog odeljenja za gastroenterologiju i hepatologiju KBC Zvezdara.

Zoran Janković objasnio je u jednom intervjuu zašto misli da ima uspeha u Sloveniji. Sreli smo ga kao gradonačelnika Ljubljane.

Crna Gora je, pored morske obale, počela intenzivno da nudi i svoja skijališta, kao i mogućnosti zimskog turizma.

Izložba Leonarda da Vinčija u Nacionalnoj galeriji u Londonu predstavlja najveću izložbu Leonardovih dela do sada i već je rasprodata. Svi oni koji neće moći da je vide imaće priliku da prvi put vide i filmovanu izložbu koja će obići bioskope širom sveta.

Pred sam koncert, grupa "Beogradski diksilend" u studiju.

Slike u studiju – Stojan Milanov.

https://www.youtube.com/v/Nd0kXLAqKHs

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar