Mira Adanja-Polak i Vi – 17. septembar 2011.

Subota, 13:47, Prvi program RTS-a, uživo

Počinje živi program u jesenjoj šemi koji donosi niz zabeleženih situacija koje su se dogodile tokom leta. Mnogi ljudi koji žive u inostranstvu došli su kući da obiđu porodice i posete svoju zemlju.

Srećemo ponovo Uroša Ćertića, kaskadera u Vankuveru, u Kanadi. Oprobao se u mnogim veštinama, a Miri Adanji-Polak priča o svom poslu i rizicima.

Profesor Dragan Simeunović, stručnjak za terorizam, vratio se iz Izraela, sa skupa koji govori o rešavanju konflikata i bezbednosti. Koliko mišljenja stručnjaka mogu pomoći u rešavanju naše krize na jugu Srbije?

Slobodan Jovanović, jedan od vlasnika hotela "Splendid", biće gost u programu. Da li će hotel koji je nasledio sa Mišom Eracom, porodicom Trifunović, ići na prodaju s obzirom na novi zakon o vraćanju imovine?

Klavir porodice Kisačanin iz Novog Sada čiji sin sa porodicom živi u Americi, dodeljen je Nenadu Ivoviću, studentu treće godine Muzičke akademije u Beogradu, koji  će biti gost u studiju.

Nikola Knežević, industrijski dizajner sa velikim brojem priznanja, dobio je još jedno priznanje. Torba koju je dizajnirao odabrana je da se koristi i pokaže u jednoj američkoj televizijskoj seriji.

U poseti dr Jeleni Paović, hirurgu-oftamologu Kliničkog centra, koja govori o operacijama koje obavlja i o tome kako prepoznati kataraktu oka i kada doći radi intervencije.

Gost je u studiju je Draga Đinić, arhitekta, koja je pevala operske arije u emisiji "Ja imam talenat". Šta se promenilo u njenom životu posle nastupa u emisiji u kojoj je ljude oduševila svojim glasom?

U studiju su slike Milice Milićević i Milana Bosnića, umetničkog bračnog para čija je izložba pod nazivom "diStruktura" u toku u Kulturnom centru Beograda.

Videćete umetnike koji slikaju po zidovima zgrada. Ovi umetnici su skoro nevidljivi, a njihove slike samo osvanu i traju kratko. Predstavljaju se uglavnom pseudonimima, a njihova lica videćete u programu.

Studio će krasiti aranžmani od svežeg cveća Ane Lekan.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

1 komentar na “Mira Adanja-Polak i Vi – 17. septembar 2011.”

  1. Postoji li mogućnost da saznam ime završne muzičke numere u emisiji od 17. septembra, posle same numere odmah je išao kraj! Džez pesma je u pitanju, barem sam tako ja prosudio. Hvala unapred!

    Odgovori

Ostavite komentar