Mira Adanja-Polak i Vi – 24. septembar 2011.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Kakva opasnost preti od nekontrolisanog uzimanja antibiotika? Koliko su ti lekovi opasni? Koliko ih često možete uzimati? Ko odlučuje o tome? Da li se antibiotici mogu kupovati bez recepta? Da li o ovim lekovima sve znamo? Gost u studiju – prof. dr Viktorija Dragojević-Simić, klinički farmakolog sa VMA.

Tamara Sutonja je flautistkinja koja se školovala u Nemačkoj i Beču. Imala je veliki broj nastupa. Angažovana je u Mocarteum orkestru u Salcburgu. Sada je u Beogradu i govori o svojim planovima.

Teodora Sujić napisala je svoju prvu i jedinu knjigu, koja je imala veliki uspeh među čitaocima. Ovih dana je Aleksandar Ilić u "Madlenianumu" postavio i balet "Praznik ljubavi", inspirisan njenim romanom, koji autorka inače naziva bajkom.

Videćete jednu svadbu – prvi deo je u Kejp Taunu u Južnoj Africi, gde se Marijana Janaćković udaje za sina švajcarskih iseljenika u Južnu Afriku koga sreće u Švajcarskoj, gde inače živi. Drugi deo svadbe je u Beogradu, u Sabornoj crkvi, jer je mlada želela da svom izabraniku pokaže odakle dolazi.

Viktorija Ejtken, ćerka Lolice Azucki i Lorda Ejtkena,  koje gledaoci znaju iz ekskluzivne emisije o njihovom životu, sada je u Beogradu i gost je u studiju. Viktorija Ejtken je pevačica koja se uspešno penje ka vrhu lestvice popuranih pevača u Velikoj Britaniji.

U Koreji zbog brzog načina života postoji novi način kupovine.

Obilazimo svet i daleke destinacije, a mir i spokoj sa prirodom i još uvek zdravom hranom – nalazi se tu, pored nas. Poseta domaćinstvu iz 1880. u Banji Jošanica.

Slike Cileta Marinkovića biće izložene u studiju pred izložbu koja će biti postavljena od 26. septembra u kući kralja Petra Prvog.

Studio ukrašavaju cvetni aranžmani Ane Lekan.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar