Mira Adanja-Polak i Vi – 18. jun 2006.

Nedelja, 17:55, Prvi program RTS-a

Moždani udar je sve češći zdravstveni problem, ali stručnjaci kažu da može proći bez posledica ako se konstatuje na vreme. Na nedavno održanom sastanku evropskih stručnjaka u Briselu saznajemo kako se moždani udar može odmah prepoznati i kako se treba ponašati prema pacijentu. Gost u studiju – doc. dr Ljiljana Bumbasirević, načelnik odeljenja urgentne neurologije Kliničkog centra Srbije

Videćete fudbalsku loptu koju je, uoči Fudbalskog prvenstva, potpisalo 40 najpoznatijih glumaca i reditelja Holivuda. Lopta će biti prodata na jesen, na aukciji u Beogradu.

Gost u studiju – dr Tomislav Jovanović, redovni profesor fiziologije na Madicinskom fakultetu i naš najveći poznavalac voda. Kako je moguće da naši propisi zabranjuju prisustvo određenih sastojaka u mineralnim vodama kojih inače ima u vodama koje uvozimo?

Pozorište Boško Buha učestvovalo je na smotri pozorišta u Solunu.

Uoči izložbe Cileta Marinkovića u Muzeju istorije Jugoslavije, studio krase Marinkovićeve slike nastale u poslednjih dvadeset godina u Parizu. Gost u studiju – Beba Krupez-Marinković, Marinkovićeva supruga, koja govori o tome šta je sve neophodno za organizaciju jedna izložbe i kako se treba sprijateljiti s kupcem.

Videćete najviši toranj u Tokiju. U Japanu se 60 rođendan slavi kao prvi; smatra se da obeležava novi početak života.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar