Mira Adanja-Polak i Vi – 19. januar 2013.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Zašto nas svake godine plaše gripom? Da li za to ima osnova? Ko i kada proglašava epidemiju? O tome govori prof. dr Miomir Pelemiš, infektolog i farmakolog iz Kliničkog centra Srbije.

Emisija "Ja imam talenat" lansira svake godine pokoju zvezdu. Gost u studiju je Sandrina Andić, vlasnica producentske kuće koja je osnovana pre 21 godinu u Berlinu. Ta producentska kuća realizuje ovu emisiju velike gledanosti. Za konsultanta je pozvala Britanca Pola Kiraža, koji je gost u studiju. On je jedan od najčuvenijih reditelja, specijalista za živi program, poznat po emisijama "Hoću da postanem milioner" i "Ples na ledu", koji je radio sa najvećim zvezdama šou-programa u svetu. U Beogradu je kako bi završno veče emisije "Ja imam talenat" bilo realizovano na najvišem nivou. U studiju je Omer Baralić sa svojom gitarom čiji jednostavni tekst i muzika nisu ostavili ravnodušnim gledaoce ove emisije, iako nije ušao u finale.

Upoznaćete Nebojšu Dikića, heraldičara koji izrađuje individualne i porodične grbove onima koji žele da ih poseduju imajući u vidu njihove želje i kako sebe žele da prikažu.

Gost u studiju je Ljubica Sekulić, harfistkinja koja živi i nastupa u Švedskoj, uoči svog koncerta u galeriji Srpske akademije nauka u Beogradu.

Đorđe Ginić ima 82 godine, ali neumorno sakuplja sve zanimljivosti iz štampe i tako pravi svojevrsnu arhivu o svemu što se događa oko nas.

Mirjana van Blarikon osnovala je nagradu "Satelit" za dostignuća na polju filmske umetnosti u Los Anđelesu. Ova nagrada ima i kategoriju pod nazivom Nikola Tesla koja se dodeljuje ljudima iz produkcijskog tima filma. Ove godine dodeljena je Valteru Munku za životno delo i doprinos filmu.

Slike u studiju Dragana Stojkova.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar