Mira Adanja-Polak i Vi – 2. jul 2011.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Novak Đoković – prvi reket sveta. Prvo reagovanje roditelja Novaka Đokovića – Dijane i Srđana, na pobedu sina.

Kako možemo saznati kako posluje neka firma pre nego što se sa njom započne posao? Kako se može proveriti da li je firma dužna, da li redovno plaća svoje obaveze? Kako doći do kredibiliteta njenog poslovanja? Gost u studiju je Ružica Stamenković, registrator registra finansijskih izveštaja i podataka o bonitetu u Agenciji za privredne registre.

Tragom fotografija iz kabineta Josipa Broza Tita i Jovanke Broz. Lični fotografi su od 1953. do Titove smrti slikali bračni par u zvaničnim i nezvaničnim prilikama. Tako je nastala izložba "Zlatni album". U galeriji muzeja "25 maj" mogu se videti modne slike predsedničkog para. Autori Moma Cvijović i Dušica Knežević načinili su veoma atraktivnu postavku koju možete pogledati već od 2. jula.

Poznati ruski violinista Stanislav Pronin, koji ima 26 godina i briljantnu karijeru iza sebe, gost je Muzičke škole "Stanković" i gost u studiju ovog programa.

Umrla je Olivera Marković, naša velika umetnica. Pamtićemo je i po romansama koje je divno pevala.

Na venčanju princa Alberta, za goste je kuvao Alen Dikas, najčuveniji kuvar sveta. I vi možete zabeležiti njegov recept.

Ana Milosavljević, koja svoju karijeru violiniste gradi u Njujorku, javila nam je o odličnoj kritici koju je za svoj nastup dobila u prestižnom "Njujork Tajmsu".

Dušan Đoković, predsednik Akademije umetnosti u Beogradu, govori o tome koliko je važno otkriti talenat na vreme i dati mu šansu.

U Monaku je veliki događaj za kneževinu – venčanje princa od Monaka.

"Singidunum" je posebna galerija koja postoji 31 godinu. U njenim izlozima su mnogi članovi Udruženja primenjenih umetnika prvi put izlagali svoja dela. Čestitali smo im jubilej.

Umetnost zviždanja.

Vlasnik najstarijeg i najpoznatijeg kabarea u Parizu – Mišu, napunio je 80 godina. To je bila prilika da mu poznate ličnosti Pariza požele dobro zdravlje i još mnogo predstava. Posetili smo jednom prilikom ovaj čuveni kabare.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar